skip to Main Content

Vastaanottokäynnit, Sonja
Hieronta

30min 30,00€
45min 35,00€
60min 45,00€

Jäsenkorjaus (oppilastyönä)

60min 25,00€
90min 30,00€

Vastaanottokäynnit, Olavi
Osteopatia, hieronta, dry needling- akupunktio, kuntoutus.

45min 45,00€
60min 55,00€

Käyntiin sisältyvät alkuhaastattelu, tarvittavat tutkimukset ja hoitotoimenpiteet sekä mahdolliset kotihoito- tai harjoitteluohjeet.
Jos sinulla on vaivaasi tai ongelma-alueeseen liittyen magneetti- tai röntgenkuvia lausuntoineen, kannattaa ottaa ne mukaan.

Valmennuspalvelut
Pienryhmävalmennus, 4 treeniä kuukaudessa  79,00€
Pienryhmävalmennus, 8 treeniä kuukaudessa  129,00€
Yksittäinen tapaaminen, ohjelma ja opastus     75,00€
Yksityinen ryhmä                                               kysy tarjous
Ohjattu kiertoharjoittelu pienryhmässä 12,50€/kerta (valmennusasiakkaille 10,00€/kerta)

InBody kehonkoostumusmittaus                      20,00€

 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, sekä lasku.
Työsuhde-eduista Eazybreak, Smartum, Edenred, ePassi, TyKY- näissä suosimme sovellusmaksua tai eduntuottajan korttimaksua mikäli mahdollista.

 

 

Palvelukuvaukset

 

Hieronta
Perinteinen rentouttava hieronta, tai urheiluhieronta.

Perinteinen jäsenkorjaus
Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää, tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen.

https://www.perinteinenjasenkorjaus.fi/mita-on-pjk/

Ortopedinen osteopatia
Voit tulla minkä tahansa kivun tai vaivan vuoksi.
Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen ja hoitamiseen erikoistunut osteopatian muoto. Tyypillisimpiä vaivoja, joita osteopaatti tutkii ja hoitaa ovat niska- ja selkäkivut, raajojen puutuminen tai kipu, nivelten liikkuvuusongelmat, purentalihasten kireys sekä päänsärky ja huimaus. Ortopedinen osteopaatti tekee asiakkaalle tarkan alkuhaastattelun, jonka jälkeen tehdään erilaisia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä vaivan syyn selvittämiseksi. Hoito voi sisältää nikamien tai nivelten mobilisaatiota, manipulaatiota tai kohdistettua hierontaa ja venyttelyä sekä kotihoito-ohjeita ja neuvontaa. Mikäli löydetty vaiva ei ole hoidettavissa osteopaattisin keinoin, asiakas ohjataan jatkotutkimuksiin muille terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Mahdolliset röntgen- tai magneettikuvat, sekä aikaisemmat lausunnot on hyvä ottaa mukaan.

Akupunktio- dry needling
Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja. Tyypillisiä DN-hoidolla helpotettavia vaivoja ovat muun muassa hartia- ja selkäkivut, migreeni, tenniskyynärpää, penikkatauti ja muut lihasperäiset kiputilat sekä nivelsäryt. Hoitomuoto soveltuu erinomaisesti myös urheilijoille. Lisätietoa: https://www.dryneedling.fi/dry-needling/

Pienryhmävalmennus
KehoPron pienryhmävalmennukset toteutetaan nonstoppina, eli voit tulla mukaan milloin vain. Myös valmennuksen kesto on täysin päätettävissäsi. Toki tulosten kannalta suosittelemme pidempää jaksoa, mutta jo kuukauden valmennus toimii hyvänä starttina ja ainahan voit ottaa uuden setin, kun kaipaat lisätsemppiä.

Pienryhmävalmennus toteutetaan KehoPron omissa tiloissa, yhdellä tunnilla on enintään 4 osallistujaa kerralla. Näin voimme taata turvallisen ja henkilökohtaisen ohjauksen sekä hauskan ja rennon ilmapiirin.
Tapaamisilla käymme läpi kuulumiset, lisätuen tarpeen sekä jaamme ja tarkistamme viikkotehtävät. Jotta saadaan keho kiittämään, luvassa on myös liikuntaosuus.
Alussa kartoitamme nykyisen tason ja lähdemme rakentamaan liikuntasuunnitelmaa tekniikka edellä. Opetamme kehon työskentelemään oikein, harjoitellen oikeita suoritustapoja, sekä käyttämään oikeita lihaksia liikkeen toteuttamiseen. Tästä etenemme kukin omaan tahtiin, oman hyvinvoinnin ehdoilla.
Valmennukset sisältävät lihaskunnon alkutestauksen, kehonkoostumusmittauksen Inbody- laitteella, liikuntaohjeet ja ohjauksen, sekä ravitsemukseen liittyvät ohjeistukset ja materiaalit.

Startti:
Sinulle, joka et ole juuri koskaan harrastanut liikuntaa tai siitä on aikaa vuosia. Arki on käynyt haasteelliseksi jaksamisen kanssa, keho ei toimi optimaalisesti, tai ruokailu on retuperällä.

Teho:
Sinulle joka olet jo liikkunut jonkin verran ja kuntosi on kohtalainen. Haluat panostaa lihaskuntoosi ja oppia tekemään harjoitteet oikealla tekniikalla.

Pro:
Sinulle, joka olet tottunut kuntoiluun ja haluat treenata tavoitteellisesti. Sinulla voi olla kokemusta kuntosaliharjoittelusta, mutta haluat panostaa vapailla painoilla suoritettaviin liikkeisiin ja tekniikoihin, kuten kyykky ja maastaveto. Haluat parantaa koko kehon lihasvoimaa tavoitteellisesti ja saada muotoja kehoon. Kaipaat myös pienryhmän tsemppiä ja valmentajaa, joka ohjeistaa ja antaa työkaluja, joilla pääset kohti tavoitteita. Huomioi kuitenkin ettei tämä ole fitnesslavoille tähtäävää valmennusta, vaan tarkoitettu aivan tavalliselle kuntoilijalle, joka haluaa lisää voimaa ja suorituskykyä.

Yksityisesti omalla porukalla?
Kaveriporukka, perhe, työyhteisö tai muu enintään 5 hengen ryhmä. Kysy tarjousta juuri teille räätälöidyistä vakiovuoroista!

InBody- mittaus
Kehonkoostumusmittaus- saat arvion lihasmassan ja rasvan määrästä.

Back To Top